Ik ben Hieronyma Giezenaar

Jarenlang werkte ik in een medisch laboratorium gerelateerd aan de volksgezondheid. Het werken in een laboratorium betekende een alsmaar hogere werkdruk door de vele adhoc werkzaamheden maar ook vanwege de vele bezuinigingen. Daarnaast brengt werken in een laboratorium mee dat je lange dagen maakt. En veel onregelmatig werken, zoals werken in de avonduren, nachten en weekenden. Mijn sociale leven kwam hierdoor behoorlijk onder druk te staan.

Dit was voor mij een belangrijke reden om het besluit te nemen niet tot mijn pensioen op deze manier te blijven werken.

In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging kwam ik met netwerkmarketing in aanraking. Ik kende deze manier van werken totaal niet, maar was onder de indruk van de mogelijkheden die deze werkwijze biedt. Wat mij enorm aansprak was het eigen baas zijn over mijn eigen tijd waardoor ik weer tijd heb voor mijn hobby’s en mijn omgeving. En andere mensen helpen en persoonlijke ontwikkeling is ook heel belangrijk voor mij.

Met deze werkwijze zag ik de mogelijkheid om een blijvend inkomen op te bouwen om onafhankelijk te worden van een loondienstverband.

Ik werk nu vanuit huis. Mijn uren zijn flexibel en ik ben dus baas over mijn eigen tijd. Hierdoor kan ik meer tijd creëren voor mijn omgeving en natuurlijk ook voor mezelf. Ik werk samen met leuke enthousiaste collega´s en heb weer plezier in mijn werk en dat geeft me rust. Ik ontmoet veel leuke nieuwe mensen en blijf mezelf hierdoor ontwikkelen. Mijn huidige ‘werk’ is met de ervaring die ik heb opgedaan, mensen te helpen een blijvende inkomstenbron op te bouwen waardoor zij hun gewenste veranderingen kunnen realiseren.

Meer informatie?

Klik HIER als het bovenstaande je aanspreekt en je wilt nader geïnformeerd worden.